Hét adres voor jouw gezin.
Hét adres voor jouw gezin. (Foto: aangeleverd)

Bike Totaal Boersen hét adres voor jouw gezin

SCHAGEN - Service en kwaliteit daar staan de mensen van Bike Totaal Boersen uit Schagen voor en dat al sinds 1927. Aanstaande 24, 25 en 26 maart komt Bike Totaal Boersen met een prachtige voorjaarsshow.

Genoeg modellen en vakkennis

Of je nu komt voor een nieuwe bakfiets of een binnenband, het is allemaal te verkrijgen op de ruim 1600 vierkante meter winkelvloer in Schagen. Met het grootste aanbod elektrische fietsen ben je altijd welkom om de nieuwste modellen te testen.

Na een aantal moeilijke jaren qua fietsen voorraad hebben ze nu weer genoeg modellen staan voor elke fietser. Voor de sportievelingen die het voorjaar goed willen beginnen staan er mountainbikes en racefietsen van merken als Trek, Giant, Lapierre, Cube en Sensa.

Voorjaarsshow

Benieuwd naar de e-bikes, bakfietsen of normale fietsen? De winkel verkoopt grote merken, denk aan: Gazelle, Riese & Müller, Kalkhoff, Urban Arrow, Lovens, Dutch ID, RIH, Sparta, Batavus, Giant, Cube, Cortina en Freebike. 


Naast de winkel is er ook een grote werkplaats aanwezig met genoeg kennis en verstand van zaken door gecertificeerd personeel, zo kun je altijd met jouw fiets terugkomen als je vragen hebt! Bike Totaal Boersen ontvangt je graag tijdens hun voorjaarsshow. Vrijdag 24 maart van 08:30 tot 21:00 uur, zaterdag 25 maart van 08:30 tot 17:00 en zondag 26 maart van 10:00 tot 17:00 uur.