Marene Bethlem.
Marene Bethlem. (Foto: aangeleverd)

MB Nabestaanden: hulp bij nalatenschap

Partnerbijdrage

De tijd rond het overlijden van een dierbare is vaak emotioneel en het is belangrijk tijd te nemen om te rouwen. Maar in plaats dat de wereld even stil staat moeten er allerlei zaken geregeld worden; allereerst al de uitvaart en vervolgens moet er een nalatenschap afgewikkeld worden. Een (mogelijk onbekende) administratie moet opgepakt worden, de boedel verdeeld en ook de erfrechtaangifte moet tijdig gedaan worden. Is er een testament, wie zijn de erfgenamen, is er sprake van een samengesteld gezin, wat moet er met de waardevolle stukken gebeuren, moet er een huis leeggeruimd worden?

Transparant en met veel expertise

Er komt hoe dan ook veel op u af na een overlijden. MB Nabestaandenzorg is u graag van dienst om alles in goede banen te leiden; van administratieve ondersteuning tot het vervullen van de rol van executeur. Doordat MB Nabestaandenzorg aangesloten is bij de stichting Register-Executeur is een transparante werkwijze gegarandeerd en is er veel expertise aanwezig.

Dankzij het innovatieve administratiesysteem is het ook mogelijk om al vóór het overlijden een digitaal dossier aan te maken waar de klant ook zelf toegang toe heeft en waarin alle van belang zijnde zaken worden aangetekend. Daarbij wordt dan gelijk gekeken of er een testament van toegevoegde waarde is of dat een reeds afgesloten testament nog voldoet. Daarnaast kunnen de uitvaartwensen worden vastgelegd en of er bepaalde zaken een speciale bestemming hebben.
Het vooraf weten dat de zaken ná een overlijden goed geregeld zijn geeft niet alleen rust voor de betrokkene maar schept ook duidelijkheid voor de nabestaanden.

Marene Bethlem - info@mbnabestaandenzorg.nl - Tel: 0224-850258