Wie wordt vrijwilliger bij Home-Start?
Wie wordt vrijwilliger bij Home-Start? (Foto: Anneke Hymen)

Ik word vrijwilliger bij Home-Start!

DEN HELDER - Ja, ik wil…… een gezin met jonge kinderen ondersteunen. 

Home-Start is er voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar die een moeilijke periode doormaken. Bijvoorbeeld door ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden en familie, problemen op het werk, gebrek aan geld of spanningen met de partner. Allemaal herkenbare problemen, ieder gezin maakt wel eens een periode door dat het even niet zo goed gaat.

Home-Start vrijwilligers:

Zijn een dagdeel per week beschikbaar. Hebben ervaring met het opvoeden van kinderen. Hebben een positieve levenshouding. Staan open voor andere culturen.

Je krijgt van Home-Start:

Een voorbereidende training. Persoonlijke begeleiding. Deskundigheidsbevordering door groeps- en themabijeenkomsten. Vergoeding van gemaakte reiskosten. Vrijwilligerswerk dat voldoening geeft

Ja, ik wil!

Ben je geïnteresseerd, kijk dan op www.home-start.nl, meld je aan per mail: home-start.denhelder@humanitas.nl of neem contact op met Nicolien Kistemaker (06-51127141) coördinator van Home-Start Den Helder en Julianadorp. Het wereldwijde programma Home-Start wordt uitgevoerd in de gemeente Den Helder door vrijwilligersorganisatie Humanitas.