Evelien Loomans.
Evelien Loomans. (Foto: Helene de Bruijn Fotografie)

Westfriese Alleskunner Ondernemer

REGIO - "Ik had een droom... Ik heb gedroomd dat ik alle deelnemers een teleurgestelde mail moest sturen. Dat er honderden uren voorbereiding in zitten, dat het programma staat als een huis, dat iedereen enthousiast is als ik er over praat, dat de website zo vaak bezocht is, dat alles wijst op een succesformule. Maar dat er op dit moment oprecht nog niet voldoende aanmeldingen zijn om De Westfriese Alleskunner Ondernemer te laten doorgaan. We missen er nog maar een paar", aldus Evelien Loomans namens de organisatie. 

"Zo veel ondernemers willen meedoen, maar zij hebben nog geen tijd gehad om een maatje te zoeken", legt Evelien uit. "Daarom mogen ondernemers zich ook individueel aanmelden en dan koppelen wij ze aan een andere ondernemer. Twee singles vormen tenslotte ook een koppel. Ik ben ervan overtuigd dat deze droom geen nachtmerrie wordt, want het enthousiasme is er bij iedereen. Ook al lijkt 16 juni nog ver weg, de sluitingsdatum voor je aanmelding is op 15 mei, dus wees er snel bij!"

Westfriese ondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement op vrijdag 16 juni in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen. Het evenement wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW en belooft een dag te worden waar nog lang over nagepraat zal worden. Het evenement begint met maximaal honderd koppels en alle spellen worden in koppels gespeeld. Telkens vallen er mensen af en degene die overblijft is de Westfriese Alleskunner Ondernemer. Deelnemers maken kans op mooie prijzen, zoals een elektrische fiets, en mogen het hele jaar gratis deelnemen aan activiteiten van de drie ondernemersverenigingen. Naast de competitieve spellen, biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. Deelnemers en hun supporters kunnen genieten van een gezellige sfeer en hapjes en drankjes in de horecagelegenheid die zich in de hal bevindt. Na afloop van het evenement is er een dj aanwezig om het feestje compleet te maken.

Aanmelden kan tot en met 15 mei via www.wfalleskunner.nl . Deelname kost vijftig euro per persoon.

Afbeelding