Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Van Dijk Optiek gaat uitbreiden

JULIANADORP / HIPPOLYTUSHOEF - Om een compleet oog zorgpakket aan te kunnen bieden gaat Van Dijk Optiek naast het opmeten van de ogen voor brillen en contactlenzen, montuur en glasadvies, uitbreiden met een orthoptiepraktijk die geleid wordt door Herma Reinderman-ten Harkel, orthoptist met zeer ruime klinische ervaring o.a. in het Noordwest Ziekenhuis.

Praktijk voor orthoptie en optiek

Een orthoptist is onder andere gespecialiseerd in samenwerkingsproblemen tussen de ogen en kan ook de ogen van jonge kinderen onderzoeken. Ook hebben we ons gespecialiseerd in myopie (min sterkte) remmende glazen en lenzen en zijn wij in het bezit van apparatuur om de progressie te volgen. In tegenstelling tot het ziekenhuis zijn er bij Van Dijk Optiek geen lange wachttijden.

'Geen lange wachttijden'

Door samenwerking met het ksyos (een digitaal ziekenhuis inclusief oogarts) is het mogelijk om een orthoptisch consult vanuit de basisverzekering vergoed te krijgen. Daarnaast heeft van Dijk Optiek de beschikking over moderne apparatuur zoals een funduscamera en een oct (beeldvormende techniek die hoge resolutie beelden kan maken van structuren van het oog) waardoor we de gezondheid van uw ogen extra nauwkeurig kunnen onderzoeken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

Van Dijk Orthoptie & Optiek Julianadorp 0223-641582.

Van Dijk Orthoptie & Optiek Hippolytushoef 0227-591057.

Of mail naar: info@vandijkoptiekjulianadorp.nl.