De strijd om de bal
De strijd om de bal (Foto: aangeleverd)

Volop genieten van jeugdvoetbal bij Fortuna Wormerveer

Sport

WORMERVEER - Het zijn twee leden van de de Fortuna Wormerveer toernooicommissie te weten Nellie Veenings en Cor Woudt die het van de daken willen roepen. Op donderdag 18 mei is het weer tijd voor het internationale jeugdtoernooi bij Fortuna Wormerveer. Op Hemelvaartsdag komen 32 teams in de leeftijdscategorie JO9/U9 naar Wormerveer voor een geweldige voetbaldag. ‘Komt dat zien, komt dat zien!’

Internationaal jeugdtoernooi op Hemelvaartsdag  

Vanaf 10.30 uur kun je volop genieten van een mooie mix aan clubs. Naast de traditionele Nederlandse top 3 (Ajax, Feyenoord en PSV) komen onder meer Liverpool, West Ham United, Southampton, Schalke ‘04, 1. FC Köln, Werder Bremen, Club Brugge, KRC Genk en Anderlecht naar Wormerveer.

Plezier en prestatie gaan hand in hand

Samen met een fraaie mix van Zaanse clubs. De JO9-teams van Saenden, WSV’30, SVA, Sporting Krommenie, KFC, Zaandijk, Hercules Zaandam en Fortuna Wormerveer hebben deze dag al een tijdje in de agenda omcirkeld.

Bijzondere editie

Dit jaar is het de laatste ronde voor de huidige toernooicommissie. Het toernooi van dit jaar belooft daarom een bijzondere editie te worden. ‘Met een unieke groep, die in nagenoeg dezelfde samenstelling in zeventien jaar tijd maar liefst veertien toernooien heeft georganiseerd, hebben we nog eenmaal alles uit de kast gehaald’, laat Fortuna Wormerveer weten.  

De toegang tot het toernooi is gratis. De organisatie vraagt wel vriendelijk aan iedereen om zo veel mogelijk op de fiets te komen. ‘Voordat er ook maar één bal rolt, willen we wel alvast alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die het toernooi ook dit jaar weer mogelijk maken’ aldus Nellie en Cor. “We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen de 18e. Tot dan!”