Afbeelding
(Foto: Arjan Hoogvorst)

Meidenavond met Wie is de mol?

HEILOO - Jongerenwerk Heiloo sluit de laatste meidenavond van dit schooljaar af met een heuse knaller. Dan is het namelijk hoog tijd voor het spelen van 'Wie is de Mol?', waarbij je door tijdens de opdrachten goed je ogen open te houden erachter probeert te komen wie de boel loopt te saboteren. Met die avond maar liefst drie spannende opdrachten, namelijk geld in de pot, jokers, een test en eliminatie. Wie weet de mol te ontmaskeren en gaat met de pot naar huis?

De bij voorbaat al supergezellige meidenavond met Wie is de mol? is zaterdag 17 juni, de inloop is vanaf 19.15 uur en de start van de speluitleg is om 19.30 uur. Zorg dat je op tijd in het jongerencentrum aanwezig bent. Er zijn totaal twintig plaatsen beschikbaar en de avond duurt tot 21.30 uur. Locatie: Buk Buk, Pastoor van Muijenweg 12 in Heiloo. De entreeprijs bedraagt twee euro per persoon, wat bij aankomst contant of per pin te betalen is. Tip: doe lekker makkelijke kleding aan, waarin je je goed kunt bewegen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust even contact op door te bellen of te appen naar jongerenwerker Margriet op 06-11391053.