SamenhuiS in beeld op Wereldkankerdag

ALPHEN - Het SamenhuiS in Alphen, centrum voor leven met en na kanker, houdt zaterdag 4 februari - op Wereldkankerdag - een kennismakingsmiddag en laat zien wat het centrum kan betekenen voor (ex-) kankerpatiĆ«nten, naasten en betrokkenen. 

"Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd op zaterdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in de aula van de Topmavo aan de Tolstraat 9 om een gevarieerd programma bij te wonen waarin we de activiteiten tonen die in het SamenhuiS plaatsvinden."

Bezoekers kunnen in gesprek gaan met vrijwilligers. De yogadocenten zijn aanwezig en laten zien hoe yoga wordt gegeven en wat yoga kan betekenen en ook de masseuses geven uitleg. 

Zelf aan de slag

"Wat wordt er gemaakt op een crea-middag, je kunt als je dat wilt zelf aan de slag. In het SamenhuiS koken we met elkaar, wat betekent dat voor de gasten? En er zijn andere activiteiten: maak een cadeauversiering met natuurlijk groen, Kimm, de Perkamentdichter komt met gedichten en Harmonie Arti sluit de middag muzikaal af."

Topmavo

Bezoekers zijn op zaterdag 4 februari welkom in de aula van de Topmavo aan de Tolstraat 9 in Alphen aan den Rijn van 13.30 tot 15.30 uur.

Meer informatie over het SamenhuiS en over deze dag is te vinden op de website www.samenhuis.org/actueel.