Lions Rhijnhart Alphen zoekt nieuwe kabouters voor het zogenoemde Kabouterbos.
Lions Rhijnhart Alphen zoekt nieuwe kabouters voor het zogenoemde Kabouterbos. (Foto: Archief Rodi Media)

Lions Rhijnhart Alphen is op zoek naar kabouters voor het bos

ALPHEN - Lions Rhijnhart Alphen zoekt nieuwe kabouters voor het zogenoemde Kabouterbos, dat zich bevindt op het terrein/bos bij IVN Alphen. Hier komen veel kinderen niet alleen kennis maken met de natuur om daar meer over leren, maar ze beleven er ook ontzettend veel speelplezier aan, samen met hun broertjes, zusjes, ouders en/of opa's en oma's.

Helaas is het zo dat door weer en wind vele kabouters die daar wonen, heel erg toe zijn aan vervanging. Niet omdat ze het in het Kabouterbos niet meer naar hun zin hebben, maar meer omdat ze er niet meer zo gezellig, lief en leuk uitzien. En daarom heeft Lions Rhijnhart in samenwerking met het IVN een actie begonnen om nieuwe frisse, fleurige kabouters en kabouterhuisjes, in alle soorten en maten te werven, zodat het Kabouterbos weer in volle glorie tot leven kan komen.

Zoals velen begrijpen, heeft Lions Rhijnhart, zoals bij alle Goede Doelen Acties, daarvoor de steun en support van velen nodig.

Meewerken kan:

- schenk een tuinkabouter, een nieuwe of gebruikte mits in goede staat;

- adopteer een tuinkabouter voor min. € 25 waarbij Rhijnhart die dan aankoopt, en die dan op jouw naam komt te staan.

- of doe een financiële donatie waarbij Lions Rhijnhart zelf bekijkt welke c.q. hoeveel kabouters en/of kabouterhuisjes zij daarvoor kunnen aanschaffen.

- verder staan zij uiteraard open voor andere mogelijkheden als iemand daar een goed idee voor heeft.

Planning is dat begin maart het Kabouterbos weer open kan, met liefst natuurlijk zo veel mogelijk nieuwe, gezellige en grappige bewoners.