Van Blue Monday naar Feel Good Day

Op maandag 16 januari wordt het evenement ‘Van Blue Monday naar Feel Good Day’ georganiseerd. Alle volwassenen uit Schiedam zijn uitgenodigd om elkaar te ontmoeten tijdens ‘Blue Monday’. De derde maandag van januari is zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar.

Cultuur, kracht en energie is het thema van deze dag waarbij nieuwe contacten, uitdagingen en ervaringen centraal staan. Er is een gevarieerd programma bestaande uit diverse workshops, een gezamenlijke lunch en veel inspiratie. Tijdens dit evenement kun je ontdekken wat ontmoeten, samen, creëren, plezier en bewustwording voor jou kan betekenen.

Het evenement duurt van 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en vindt plaats in Alevitisch Cultureel Centrum Rijnmond, Albardastraat 67 in Schiedam. Kijk voor het programma op www.wijkconnect.com/schiedam/schiedam-nieuwland/nieuws of www.seniorenwelzijn.nl.

De toegang is gratis en inclusief lunch, koffie en thee en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Schiedam afdeling Cultuur. De organisatie is in handen van ACCR, Seniorenwelzijn, Stoed/Vitamine G en met medewerking van DOCK. 

Wil je weten hoe je meer energie krijgt of meer uit het leven kunt halen? Of wil je een leuke, leerzame dag beleven? Meld je dan aan door te mailen naar bluemondayschiedam@seniorenwelzijn.nl. Bel voor meer informatie naar Natalie Wassink op 06-57314380 of naar Miriam van Boxtel op 06-57452614.