Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Expositie Groen in KunstenaarsCentrumBergen in Kranenburgh

BERGEN - Groen is de kleur die we associëren met de natuur. En dat voelt goed, vertrouwd. Daarbij dagen ook alle schakeringen het oog uit om te observeren en te beleven. Maar groen is meer dan alleen de kleur, en zeker ook meer dan alleen maar de titel voor een tentoonstelling.

Opening zondag 7 mei

En dat is dan ook voor de kunstenaars van het KunstenaarsCentrumBergen, allemaal al lang geen groentjes meer in hun vak, in ruime mate aanleiding geweest om dat weer te geven in hun werk. Met als resultaat een prachtige, veelzijdige tentoonstelling. 

Deelnemers

Dominique Ampe, Eric Beets, Wil van Blokland, Joke Burgman, Truus Groen, Joop Haring, Geertrui van Herwijnen, Annelies Horden, Dorrit Klomp, Rob Komen, Lucas Lelieveld, Susana Mulas Lastra, Dirck Nab, Ursula Neubauer, Noortje Peerdeman, Gígja Reynisdóttir, Marina Rupert, Saskia Spitz, Elly Stolwijk, Liesbet Tol en Tineke Tukker presenteren hun werk in uiteenlopende disciplines in de KCB-expositieruimte in Huize Kranenburgh, Culturele Buitenplaats in Bergen.


De opening is op zondag 7 mei 17.00 uur. De tentoonstelling is daarna te zien tot en met 2 juli, open van dinsdag tot en met zondag 10.30 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding