Afbeelding
(Foto: Adobe Stock)

Nog een laatste ‘keer Egmondia’

Nieuws

De seniorenteams van VV Egmondia spelen 14 mei hun laatste thuiswedstrijden onder de naam Egmondia. Het bestuur wil daar wat extra aandacht aan schenken. Leden, oud leden, partners van leden of oud leden, donateurs, sponsoren en anderen die VV Egmondia jaren lang gevolgd hebben zijn van harte welkom.

Door: het bestuur van Egmondia

Na bijna 85 jaar (in 2024 zouden we het 85-jarig bestaan hebben gevierd) komt er een einde aan de naam Egmondia. Die dag niet alleen voetbal, alhoewel dat wel het hoofddoel is die dag, maar als speciaal toch een samenzijn met allen die Egmondia in hun hart dragen. 

Iedereen welkom

Gevoetbald, in het bestuur gezeten of nog, vrijwilliger, training gegeven, partner van een voetballer, vrijwilliger of oud bestuurslid? We willen deze dag graag gebruiken om nog eenmaal met de hele ‘familie’ samen te zijn en ons vereeuwigen op een mooie foto. De fotosessie is rond 15.45 uur.

Derde helft

Beste vrienden kom nog eenmaal op onze mooie complex de elftallen aanmoedigen in hun laatste thuiswedstrijden die vanaf 10.00 uur tot 15.45 uur worden gespeeld. Na de wedstrijd van het eerste die om 14.00 uur begint is er live muziek en kunnen we genieten van een mooie derde helft.