Nieuwbouw in Schagen van start: kom langs
Nieuwbouw in Schagen van start: kom langs (Foto: aangeleverd)

Start bouw De Veldwachter

SCHAGEN - De bouw van het nieuwbouwproject De Veldwachter in Schagen is begonnen. Twee weken geleden is het heiwerk gestart. Een imposante klus met 30 meter lange heipalen. Ze worden dagelijks met speciaal transport naar de bouwplaats gebracht.

Complete woning voor gunstige prijs

Nu het project letterlijk van de grond komt, groeit ook de belangstelling. Een groot aantal woningen is inmiddels verkocht of onder optie. De parkachtige omgeving met groene perken, hagen en bomen en het energiezuinige verwarmingssysteem dat gebruik maakt van bodemwarmte in plaats van gas, maken de appartementen aantrekkelijk. Onlangs zijn in gebouw E de laatste 6 woningen in verkoop gegaan. In deze prachtige hoekappartementen kun je heerlijk relaxen in een oase van zonlicht dankzij de grote ramen met uitzicht op de groene omgeving en waterpartij. Het zijn complete woningen van 68 m2 met 2 slaapkamers, badkamer en open keuken voor een gunstige prijs. En daarmee een perfectie optie voor startende tweeverdieners. Ook voor mensen die de overstap willen maken van een eengezinswoning naar een gelijkvloers appartement is dit een mooie kans om nog jaren zorgeloos te kunnen wonen.

Open dag

Er zijn nog appartementen beschikbaar. Lijkt het je wat om hier te wonen? Kom dan zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur tijdens de Open Huizen Dag naar de bouwlocatie aan de Zuiderweg in Schagen. Meer weten via www.de-veldwachter.nl. Geïnteresseerde huizenkopers die niet weten of ze kunnen financieren, kunnen geheel gratis en vrijblijvend een financiële toets laten doen bij onafhankelijk adviseur Financecare4you in Alkmaar.


Zie www.financecare4you.nl

Afbeelding