Fietstocht

HEILOO - Een mooie route fietsen en af en toe onderweg even gezellig opsteken. Dat zijn de ingrediƫnten van Happen en Doortrappen Heiloo, dat donderdag 8 juni de eerste editie beleeft. Tijdens deze activiteit rijden deelnemers een vaste route, waarbij onderweg steeds een pauze is met gelegenheid voor een hapje en/of drankje.

De aftrap van Happen en Doortrappen Heiloo wordt gevormd door een rondje Egmond van ongeveer 22 kilometer. De start is om 13.00 uur vanaf het Trefpunt, Abraham du Bois-hof 2 in Heiloo om op weg te gaan naar het eerste pauzemoment in Egmond-Binnen. Tussen 16.00 en 16.30 uur is iedereen weer in Heiloo. Het project Doortrappen wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland, Gemeente Heiloo, Buurtsportcoaches Heiloo en Stichting Trefpunt Heiloo. Deelname is gratis, opgeven is noodzakelijk: info@trepfuntheiloo.nl of 072-5331297.


Rectificatie

In het artikel in de vorige krant over de commissie van de gemeenteraad (over de Heilooƫr spoorwegovergangen) werd de heer Valkering genoemd als woordvoerder namens Heiloo 2000. Hij sprak echter namens Heiloo Lokaal. Namens Heiloo 2000 was Marc Klamer aanwezig als commissielid.