Lekker actief op Zomerkamp Heiloo

HEILOO - Zomerkamp is een week vol spellen, activiteiten, avontuur en plezier. Na het grote succes van voorgaande jaren verzorgen de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo dit jaar weer een zomerkamp op de ijsbaan van Heiloo. De enthousiaste groep vrijwillige begeleiders is al druk bezig met het opzetten van een leuk programma.

Zomerkamp Heiloo bestaat uit drie leeftijdscategorieën, op basis van de basisschoolgroep waarin de kinderen het afgelopen schooljaar zaten. Het zomerkamp vindt overdag plaats, waarbij de kinderen thuis slapen. De jongste groep (groep 3 en 4) en middelste groep (groep 5 en 6) zijn dagelijks van 09.30 tot 15.00 uur aanwezig. Zij blijven voornamelijk op de ijsbaan en in het bos eromheen. De oudste groep (groep 7 en 8) is elke dag van 09.30 tot 16.30 uur aanwezig. Deze groep onderneemt ook activiteiten in de omgeving en springt dus vaker op de fiets.

Tijdig inschrijven

Deelname aan Zomerkamp Heiloo kost voor de hele week zestig euro per kind. De kaartverkoop start maandag 19 juni om 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.sportenbewegeninheiloo.nl. Er is in totaal plek voor honderd kinderen. Let op: er valt maar één kaart per keer kopen. Meerdere kinderen inschrijven? Dan is het handig om tegelijkertijd met twee apparaten klaar te zitten.

Vragen over Zomerkamp Heiloo? Neem dan contact op met Buurtsportcoach Bart Ploeger: b.ploeger@alkmaarsport.nl of 06-28493955. Tot in de zomervakantie!