Het hoogste punt van nieuwbouw de Kooimeer in Alkmaar is bereikt met een lengte van 45 meter.
Het hoogste punt van nieuwbouw de Kooimeer in Alkmaar is bereikt met een lengte van 45 meter. (Foto: aangeleverd)

Hoogste punt nieuwbouw ‘De Kooimeer’ bereikt

Partnerbijdrage

ALKMAAR - De bouw van het nieuwe appartementencomplex De Kooimeer aan de Vondelstraat is in volle gang. Het bouwteam van aannemer Bot Bouw heeft afgelopen week het hoogste punt bereikt. En dat is met 45 meter letterlijk een hoogtepunt!

Elke dag werken er bijna honderd mensen met veel plezier op de bouwplaats. Terwijl de ene ploeg bezig is met het maken van het dak is een andere ploeg al druk bezig met de afbouw van de appartementen. Wat eerst bouwtekeningen en artist impressions waren, komt nu echt tot leven. En dat is leuk om te zien. 

Modelwoning

Want dat is het lastige van een nieuwbouwwoning kopen: op basis van tekeningen je proberen voor te stellen hoe jouw nieuwe woning er straks in het echt uitziet en aanvoelt. Om niets aan de verbeelding over te laten heeft Bot Bouw een woning volledig Turn-key afgebouwd en voorzien van meubels. In deze modelwoning kun je in levende lijve ervaren hoe het is om te wonen in de Kooimeer.

Modelwoning bezichtigen

De modelwoning is open voor bezichtiging op zaterdag 20 mei van 10 tot 12 uur. Iedereen is dan van harte welkom. Kom de sfeer proeven en laat de woonkamer, keuken, balkon, slaapkamer en badkamer op je inwerken. Ga maar eens op de bank zitten en stel jezelf de vraag: zie jij jezelf hier wonen?

Begin 2024 klaar

Als het antwoord op die vraag ja is, maak dan een vervolg afspraak met de makelaar die op locatie aanwezig is. Meer weten over het project en de appartementen, kijk dan op de website www.kooimeer.com. Daar kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn.