Vrijwilligers gezocht
Vrijwilligers gezocht (Foto: (Stockfoto))

Gezocht: vrijwilligers voor Slotkapel

Nieuws

EGMOND AAN DEN HOEF - Stichting Gebruik Slotkapel organiseert zaterdag 20 mei 2023 een inloop voor geïnteresseerden die willen weten wat zij doen om de Slotkapel te behouden. Huidige vrijwilligers vertellen over hun werkzaamheden en er wordt besproken wat erin en om de Kapel te beleven valt tijdens het Hoever Dorpsfeest. Ben jij geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en wil je bijdragen aan het behoud van de Slotkapel? Kom dan naar de inloop!

Stichting Gebruik Slotkapel is op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan het behoud en de activiteiten in en om de Slotkapel. Op zaterdag 20 mei organiseert de stichting een inloop voor belangstellenden. Huidige vrijwilligers vertellen over hun werkzaamheden en er wordt besproken wat erin en om de Kapel te beleven valt tijdens het Hoever Dorpsfeest.
De stichting zoekt mensen met belangstelling om mee te draaien in een rooster van gastheren en gastvrouwen, mensen die belangstelling hebben voor de historie van de kapel, mensen die zich aan willen sluiten bij de concertcommissie, mensen die mee willen werken aan de PR en die handig zijn met social media, mensen die handig zijn in het doen van kleine klusjes voor ons onderhoudsteam, mensen die besturen leuk vinden, etc. Kortom, genoeg te doen! Stichting Gebruik Slotkapel werkt samen met de overige gebruikers van het Slotkwartier. De inloop vindt plaats op zaterdag 20 mei van 15.30 uur tot 17.30 uur in de Slotkapel, Slotweg 19, 1934CM Egmond aan den Hoef. Een hapje en een drankje staan klaar. Je hoeft niet persé in Egmond te wonen en jong en oud zijn welkom. Het is gezellig bij de Slotkapel en we houden van humor en nieuwe ideeën. Vele handen maken licht werk, dus kom vooral inlopen en kijk of vrijwilligerswerk bij de Slotkapel iets voor jou is!