Sandra Klijn
Sandra Klijn (Foto: Sandra Klijn)

Haarlemse presenteert boek over werkgeluk

Zorg

HAARLEM - Sandra Klijn presenteert zondag 7 mei in Locael te Haarlem haar eerste boek: ‘Wat wil je écht?’ Dit boek gaat over ontbrekend werkgeluk. “Wanneer je werk dagelijks meer energie kost dan dat het je geeft, dan zal dit zijn tol gaan eisen,” zegt de Haarlemse, expert in vitaliteit en loopbaanontwikkeling. “Er ontstaan sneller conflicten, je ervaart minder werkplezier en je bent minder productief. Hoog tijd om je af te vragen: wat wil ik écht? Hierover gaat mijn boek.” Voor de presentatie van dit boek wordt een evenement vol muziek en inspiratie gehouden.

Het boek van Sandra behandelt de vraag waarom iemand blijft zitten in een energievretende baan. Je hebt daardoor aan het einde van de werkdag geen energie meer om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Je leidt niet het leven dat past bij wie je wilt zijn. Het boek is een vertaling van vijf jaar onderzoek van persoonlijk energie op het werk en naar praktische tips waar je direct vandaag mee aan de slag kunt gaan.

‘Wat wil je écht?’ verschijnt op 28 april en wordt uitgebracht door uitgeverij Boom. Het wordt op 7 mei gepresenteerd in Locael aan het Kennemerplein 6 in Haarlem. 

Naast Sandra Klijn doen aan dit event de rappende psycholoog en singer-songwriter Daisy Veenstra en mental coach Patrick Frimpong mee. Moderator en dagvoorzitter is Mariëlle van Meerwijk. Het event begint om 15:00 uur en wordt om 18:00 uur afgesloten met een borrel en een signeersessie. 

Een ticket kost 45 euro. Dit is inclusief het boek van Sandra.