Cary en Sylvia.
Cary en Sylvia. (Foto: aangeleverd)

Bekende gezichten jubileren bij Tuincentrum Osdorp

NIEUW-WEST - Wie kan tegenwoordig nog zeggen dat hij  of zij jarenlang trouw zijn aan een werkgever. Sylvia Salentijn en Cary Enthoven in ieder geval wel. Zij zijn in het zonnetje gezet omdat Sylvia 25 jaar en Cary 30 jaar bij Tuincentrum Osdorp werkzaam zijn.

Sylvia is begonnen als kassière, maar al snel door geschoven naar de service balie. Daar houdt zij als een spin in het web alles in de gaten. Sylvia is altijd heel erg betrokken bij Tuincentrum Osdorp, volgens haar werkgever Ze wil alles zo goed mogelijk laten lopen en probeert problemen te voorkomen en lukt dat niet, dan gaat Sylvia het oplossen. 

Sylvia zet zich in alsof het tuincentrum van haar is. Ze is een echte Osdorper en een fijne collega altijd bereid een stapje meer te doen. Fijn om haar in het team te hebben, zo vinden haar collega's.

Ook Cary Enthoven vierde een jubileum. Zij werkt al 30 jaar bij tuincentrum Osdorp. Al jaren is Cary op de sfeer-, zijdebloemen- en kerst-afdeling de leidinggevende. Samen met een klein team zorgt ze voor de inkoop van haar afdelingen en zorgt ze dat het op de juiste manier in het tuincentrum wordt gepresenteerd. Voor een deel bepaalt ze hoe de winkel eruitziet.

Cary is niet snel uit het veld geslagen altijd positief en hakt knopen door als dat nodig is. Ze weet overal wel een oplossing voor. Ze denkt altijd mee en is een stabiele factoor binnen het tuincentrum. 

Ook Cary is een echte Osdorper.