Vorig jaar een succes, daarom dit jaar weer een gratis buurtfestival in Cultuurtuin Osdorperhof.
Vorig jaar een succes, daarom dit jaar weer een gratis buurtfestival in Cultuurtuin Osdorperhof. (Foto: aangeleverd)

Gratis buurtfestival Cultuurtuin Osdorperhof

Nieuws

NIEUW-WEST - Na het succes van vorig jaar is Cultuurtuin Osdorperhof weer terug op zaterdag 13 mei van 12:.00 tot 22.00 uur in de binnentuin van de Osdorperhof, één van die onbekende pareltjes in Osdorp. De tuin wordt voor een dag omgedoopt tot het buurtfestival Cultuurtuin Osdorperhof.

Er is maandenlang achter de schermen intensief gewerkt aan de voorbereidingen, de vergunningen zijn geregeld en een spetterende line-up klaar gestoomd met de beste acts die Nederland op het moment te bieden heeft. Ook dit jaar zal PartyZaan zorgen voor licht, geluid en een fantastisch podium, zodat de bezoeker zorgeloos kan genieten van een dag vol live muziek en cultuur. Er passeren zes spetterende acts de revue en er zijn Indonesische specialiteiten van Toko Bandung.

Voor en door de buurt

Dit festival is voor en door de buurt, daarom is de toegang volledig gratis. Mis het niet en kom langs bij gratis buurtfestival Cultuurtuin Osdorperhof op 13 mei. De ingang naar het festival is te vinden op de C.K Eloutstraat. Op Instagram @cultuurtuinosdorperhof is meer informatie te vinden.