Book-Club.
Book-Club. (Foto: Focus Features)

Nu te zien bij Cinema de Vlugt

Nieuws

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op een steenworp afstand van Plein ‘40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11:00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21:00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Boekenclub op reis naar Italië | Première 11 mei, 18.00 | Book Club: The Next Chapter

In Book Club: The Next Chapter gaan we op reis. Vier vriendinnen van de boekenclub vertrekken voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip. Bestemming? Italië! Wanneer de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten worden in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

Bollywood film voor de buurt | Première zondag 14 mei om 19.00 Pathaan

Miljoenen mensen zijn teruggekomen naar het grote scherm voor de terugkeer van acteur Shah Rukh Khan koning van de cinema. “Pathaan”, is een spannende Bollywood spionage-actiethrillerfilm in het Hindi met Nederlandse ondertiteling. De Indiase RAW-agent “Pathaan” krijgt te horen dat er een grote aanval tegen India op handen is, opgezet door een huurlingengroep onder leiding van het meedogenloze Jim die een eigen geschiedenis heeft. Met de doemsdagklok die wegtikt en agent Rubai als zijn enige bondgenoot, moet Pathaan vechten tegen talloze verraders. Oja en natuurlijk allemaal onder begeleiding van dans en muziek!


Pathaan. (Foto: aangeleverd)

Ratten, overal waar je kijkt! |Première 11 mei, 16.30 | Superkat Maurice 

Ratten! Ze zitten overal. In broodtrommels, dansend over tafelbladen en zelfs taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nodig? Een rattenvanger zoals Superkat Maurice! Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees (Nasrdin Dchar), Zonnebrand (Qucee) en Gevaarlijke Bonen (Patrick Martens) een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En er al helemaal geen eten is. Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan) die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen.

Speciale voorstelling | woensdag 17 mei om 16.30 | Mavka (Oekraïens gesproken) 

In de eeuwenoude, mysterieuze Oekraïense bossen wonen wonderlijke wezens die hun heilige rijk trouw bewaken. Een van hen is het jonge meisje Mavka, Beschermer van het Woud. 

Haar belangrijkste taak is hun grootste vijand, de mens, buiten het woud te houden en het Hart van het Woud te bewaken. Wanneer de bescheiden, muzikale dorpsjongen Lucas in het woud terechtkomt, ontmoet hij Mavka.Zij raakt betoverd door zijn muziek en er bloeit een verboden liefde op tussen de twee. Kan Mavka haar taak nog wel volbrengen wanneer haar liefde voor Lucas wordt misbruikt door de hebzuchtige Kylina die eropuit is om het Hart van het Woud te bemachtigen?

Op zondag 14 mei, ook films in onze pop-up filmzaal.

De deuren van de theaterzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films.

De kaartjes voor de pop-up zaal kosten 8 euro 50. Als een film wordt vertoond in de theaterzaal, dan wordt dat op de website aangegeven.