Afbeelding
(Foto: )

Lentekriebels op Mercatorplein

WEST - De eerste MercatorMarkt van dit jaar is zaterdag 13 mei. Er is een groenspecial met extra aandacht voor natuur en duurzaamheid maar ook er zijn ook Moederdag verwennerijen. 

Bezoekers struinen langs kramen met creaties, cadeaus, tweedehands juweeltjes en lekkernijen. Op het terras geniet is het genieten van wereldse smaken en producten van lokale bodem met live muziek op het podium van onder andere Mad Tea Party en Live at the Sands. 

Bij de groene workshop kramen kunnen plantenpotten gepimpt enm stekken geleerd. Eigen overbodige potten en planten mogen meegenomen om weg te geven of zelf te versieren.

Moederdagcadeaus

Creatievelingen en lokale ondernemers met duurzame producten of Moederdagcadeaus kunnen zich nog aanmelden via www.amsterdamblendmarket.nl. 

De MercatorMarkt is zaterdag 13 mei van 11.00-17.00 op het Mercatorplein. Toegang is gratis.

Elke MercatorMarkt is een podium voor alle lokale helden die hun spullen en talenten willen delen: buurtbewoners, kleine ondernemers, muzikaal of theatraal talent, sport/spel clubs, goede doelen en sociale initiatieven.

Kids Vrijmarkt

Ondernemende buurtjongeren staan op de Kids Vrijmarkt met eigen creaties en speelgoed die een ander weer blij kunnen maken. Extra MercatorMarkten dit jaar vinden plaats op 22 juli, 23 september en 25 november. 


Alle nieuwtjes en terugblikken van eerdere edities zijn te vinden op de facebookpagina van Amsterdam BLEND.



Afbeelding
Afbeelding