Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Vrijheidsfeest in Noorderpark

Nieuws

Het Noorderpark, rondom Pompet, is op 5 mei vanaf 13.00 uur het decor voor een feestelijke middag vol activiteiten! Kom dansen, jeu de boulen, schilderen, vredesduiven vouwen, vrijheidssoep maken, ijsjes eten of verstoppertje spelen. Loop een rondje over de vrijmarkt en luister naar prachtige live muziek. Om 17.30 zal worden afgesloten met een Vrijheidsmaaltijd. Iedereen die wil mee eten is welkom. Neem ook zelf brood en salades of ander lekkers mee, wat je aan tafel kunt delen…

Programma 5 mei
13.00 – 19.00 uur | In het Noorderpark, rondom Pompet
Wees welkom op deze feestelijke middag! Met onder meer:

Een kindervrijmarkt langs het fietspad (aanmelden via Ioana: 06 24892633).Optredens van Grey Flamingo’s, Mark Nieuwenhuis kwartet, Groovention en de DAT! school.Bijzondere activiteiten voor jong en oud, zoals schilderen, schminken en vredesduiven vouwen met Warm Welkom.Er zijn ijsjes te koop van de enige echte IJskoud de Beste.De Tactische Bosspelen Club daagt je uit om energieke, spannende spellen te doen! 

En, als klap op de vuurpijl wordt er gekookt met kinderen, onder leiding van Hotmamahot. We maken een vegetarische Vrijheidssoep voor onze Vrijheidsmaaltijd.

Neem allemaal eten mee om te delen, voor onze gezamenlijke vrijheidsmaaltijd!

Afbeelding