Luna Lunettes.
Luna Lunettes. (Foto: aangeleverd)

Vertel Atelier met soep en verhalen

KADOELEN - Luna Lunettes' Het Vertel Atelier komt op op dinsdag 21 maart naar Buurtkamer Kadoelen met de 'Lente Equinox'.

Luna Lunettes' Vertel Atelier is het kleine fijne buurtpodium waar vertellers en publiek elkaar verhalen vertellen, ontmoeten en inspireren. Luna Lunettes presenteert en verhaalt. Tilly Trekhaak draagt voor én is de vrolijke noot. De speciale gast is Victor Bottenbley, hij neemt het publiek mee op zijn reis vol met avonturen.
Na een lange winterslaap 'ontwaken' de aanwezigen op deze eerste lentedag met Stannies soep met brood rond 18.00 uur. Daarna, rond 18.30, barsten de verhalen los: Luna Lunettes vertelt over een lentebries; Tilly Trekhaak trekt aan de harmonica en opent voor het eerst zijn Kamishibai; Victor Bottenbley waait, in al zijn eigenheid, met alle winden mee en laat het publiek met de oren klapperen. Na de pauze is er ruimte voor spontane verhalen. Rond 20.00 uur: Luna 's meet & greet: de na-zit waar bijna alles kan. Aanmelden: Lunalunettes@gmail.com/buurtkamerkadoelen6@gmail.com