Het team.
Het team. (Foto: Aangeleverd)

Sako juwelier viert jubileum

REGIO - Dit jaar mag Sako juwelier te Monnickendam 50 kaarsjes uitblazen en dat mag gevierd worden! 

Aantrekkelijke actie van 16 tot en met 25 maart

Sinds 1973 is Sako juwelier een begrip in Monnickendam en omstreken en heeft de winkel al in verschillende panden haar collectie sieraden, horloges en diensten aan de man gebracht. Het huidige pand aan de Kerkstraat is waar Julian het stokje in 2007 van zijn vader overnam. De winkel is uitgebreid met diverse webshops en het werkende team is uitgebreid naar 10 mensen.

Door een website met de inkoop van edelmetaal en de verkoop van vintage en gerestaureerde sieraden met elkaar te combineren, is het team van Sako juwelier erin gelaagd een grillige tijd voor detailhandel te overleven en zelfs uit te breiden.

Julian: "Wij mogen met recht trots zijn op wat we met z’n allen hebben bereikt! Het is fijn om met een leuk team te werken met mooie artikelen, zoals sieraden en horloges. Het blijft altijd fijn om mensen blij te maken met het restaureren van dierbare sieraden of te helpen met een nalatenschap taxatie. Het streven is altijd geweest om iedereen met een glimlach te zien vertrekken uit de winkel en ik denk dat we daar aardig in geslaagd zijn."

Om het jubileum te vieren trekt Sako juwelier alles uit de kast en herhalen ze een actie die een aantal jaar geleden ook veel mensen blij heeft kunnen maken. Elk tweede artikel voor slechts 1 euro! Dit aanbod geldt voor alle nieuwe artikelen in de winkel. Daarnaast bieden ze 20% korting op de collectie vintage en gerestaureerde tweedehands sieraden. De actie is geldig van 16 t/m 25 maart. Kom vooral kijken in de winkel.