Het Ontroerend Goed Koor neemt muzikaal afscheid van haar dirigente.
Het Ontroerend Goed Koor neemt muzikaal afscheid van haar dirigente. (Foto: aangeleverd)

Lenteconcert Ontroerend Goed Koor

REGIO - Het Ontroerend Goed Koor uit Wormerveer geeft zondag 19 maart voor het eerst een lenteconcert dat plaatsvindt in De Bullekerk, Westzijde 75, Zaandam. 

Het repertoire bestaat uit bekende nummers die fijn zijn om naar te luisteren, maar zeker ook uitnodigen om lekker mee te zingen. 

Het uit tachtig leden bestaande Ontroerend Goed Koor staat onder leiding van Gerda Vreeken en heeft begeleiding door drie accordeonisten: Bertie Buis, Anja van de Reep en Leny van Vuure. Hiernaast zorgt een muzikale verrassing voor een extra feestelijk tintje.

Afscheid

Het Lenteconcert kent ook een serieus aspect. Dirigente Gerda heeft besloten een stapje terug te doen en haar taak als dirigent neer te leggen. Ruim vijf jaar lang heeft zij met veel toewijding en enthousiasme het koor gedirigeerd en naar een hoger niveau gebracht. Gelukkig voor het koor blijft Gerda wel betrokken. Op deze speciale middag zal het koor haar beste beentje voorzetten om hun dirigente op deze manier in het zonnetje zetten.

Kaarten

Kaarten á € 12,50 zijn te verkrijgen via https://bullekerk.nl/agenda/ontroerend-goed-koor/  Aanvang 14.30 uur; zaal open 14.00 uur.

Het Ontroerend Goed Koor neemt muzikaal afscheid van haar dirigente.