Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Achter de schermen bij Pride

NOORD - In Huis van de Buurt Het Schouw op het Dollardplein zal op 8 juni gastspreker Anita Beek te beluisteren zijn. Haar onderwerp is: Achter de schermen bij Pride Amsterdam.

Evenementenorganisator Anita Beek is al vele jaren een drijvende kracht van de Pride. Zij vertelt over wat zij doet, hoe de pride georganiseerd is, hoe Amsterdam World Pride toegekend heeft gekregen en hoe pride in andere landen wordt gevierd.

Ouder worden heeft leuke en lastige kanten. De kunst is gericht te blijven op het positieve: uw mogelijkheden en het goede leven. 'Dat is soms moeilijk. Zeker als u alleen staat, geen steun heeft en u te maken heeft met homo onvriendelijkheid' is ook de overtuiging van Anita.. 

Bij Roze Levenskunst gaan de deelnemers als gevoelsgenoten met elkaar in gesprek over deze aspecten van het ouder worden, de Roze Lezing is een onderdeel van deze gespreksgroep.

Tijdens de reguliere bijeenkomsten praat men ook over de levensloop, actualiteiten en hobby's. 'Al pratende leren we elkaar beter kennen. Zo breidt u uw kennissenkring uit.'