Afbeelding
(Foto: )

Open tuinen dag volkstuinpark Ons Buiten

NIEUW-WEST - Alle tuin-, natuur- en kunstliefhebbers van jong tot oud zijn op zondag 11 juni van harte welkom op TuinKunst, de open tuinen dag van volkstuinpark Ons Buiten. TuinKunst is bedoeld om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de prachtige tuinen en de Amsterdamse natuur op volkstuinpark Ons Buiten.

Open dag zondag 11 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur

Met de open tuinen dag wil volkstuinpark Ons Buiten bezoekers laten genieten van de groene longen van de stad. Er is van 11.00 uur tot 16.00 uur veel te zien en te beleven. Uitgebreid rondsnuffelen op een grote kunstmarkt met meer dan 35 kramen, van 11.00 uur tot 12.15 uur een optreden van POPUP CHOIR en er is live muziek van Swing Supply met Willem de Beer. Natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes. Ook kan je een wandeling maken over het tuinpark of een ritje maken in het mini-treintje.

Kunstmarkt

Op de kunstmarkt staan professionele en amateurkunstenaars, met schilderijen, foto’s, beelden, sieraden, knipselkunst, handwerken en andere creatieve uitingen. In een grote cirkel midden op het open veld houden kinderen een vrijmarkt.

Uniek groengebied 'onder de rook' van Amsterdam

Entree en parkeren zijn gratis. Het adres is Tuinpark Ons Buiten, Riekerweg 15, 1066 BT Amsterdam. Meer informatie op:  www.ons-buiten.nl.