Klem.
Klem. (Foto: Jurre Rompa)

Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Algemeen

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11.00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal. 

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Première vanaf 02 februari | Klem.

Klem is het vervolg op de gelijknamige Nederlandse drama- en thrillerserie uit 2017, uitgezonden door BNNVARA. De eerste aflevering van het eerste seizoen met tien afleveringen trok 1,4 miljoen kijkers. Klem de serie vertelt hoe het leven van de keurige weduwnaar en hoge belastingambtenaar Hugo (Barry Atsma) verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty (Georgina Verbaan), omdat hun dochters hartvriendinnen zijn. Met alle dramatische gevolgen van dien. In de film Klem wonen Marius en Kitty alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering. 

Laatste kans | Avatar: The way of water | zondag 05 februari, 12:00 uur.

Avatar The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan. Avatar: The Way of Water is de best bezochte film van Cinema De Vlugt en wereldwijd hoort het bij de vijf best scorende films allertijden. 

Nieuw voor de kleinste bezoekers van Nieuw-West | Ernest & Celestine: Op avontuur in Brabbelland | woensdag 08 februari 14:30 uur & zondag 05 februari 10:00 uur.

Ernest & Celestine: op avontuur in Brabbelland wordt de onwaarschijnlijke vriendschap van de onzekere beer Ernest en de dappere muis Célestine op de proef gesteld. Deze prachtige animatie weet in zijn eenvoud elke emotie over te brengen, net als het belang en plezier van muziek. Ernest en Célestine gaan naar Brabbelland, het land waar Ernest vandaan komt, om zijn kapotte viool te laten repareren. Ernest wil helemaal niet terug, maar Célestine weet hem over te halen. Daar komen ze erachter dat muziek in het hele land verboden is, wat voor onze twee helden ondenkbaar is. Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Samen met een mysterieuze, geheime vriend brengen ze muziek en plezier terug voor iedereen in Brabbelland! Ernest en Célestine werden bedacht door tekenaar Gabrielle Vincent. De eerste film in 2012 werd genomineerd voor een Oscar. Sindsdien zijn de muis en de beer uitgegroeid tot een hartverwarmend gezelschap voor de hele familie. De film laat zien dat echte vriendschap geen grenzen kent.


Ernest & Celestine: Op avontuur in Brabbelland. 

De deuren van de theaterzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar €8,50. Als een film wordt vertoond in de theaterzaal, dan wordt dat op de website aangegeven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cinemadevlugt.nl/.