Het gastvrije Hotel van der Maas in Ootmarsum.
Het gastvrije Hotel van der Maas in Ootmarsum. (Foto: aangeleverd)

Lezersactie: Genieten van Twentsche gastvrijheid

Partnerbijdrage

LEZERSAANBIEDING - Drie dagen heerlijk fietsen, wandelen en volop genieten van de schitterende natuurpracht in het gastvrije Twente. Het gastvrije Hotel van der Maas - al ruim 120 jaar een begrip in de regio - is gelegen het centrum van het kunststadje Ootmarsum.


3 dagen genieten

Ootmarsum is een schilderachtig stadje met ongekende charme. Het centrum - met vele kunstgalerijen - is aangemerkt als beschermd stadsgezicht. Vanuit hier zijn er talloze routes die fietsend of wandelend door het rijke coulisselandschap voeren. Voor een dagje winkelen zijn nabijgelegen steden als Oldenzaal of Enschede een aanrader. 

3-daagse lezersaanbieding: ontvangst met koffie of thee, 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, 2x heerlijk 4-gangen diner (dagelijks om 18.30 uur geserveerd). Gratis: wandel- en fietsroutes, uitgebreide informatie over de omgeving, stadsplattegrond, Wi-Fi en parkeren. 

ARRANGEMENTSPRIJS: 

VANAF € 149,50 P.P.

Informatie en reserveren: www.goedverblijf.nl/rodim3g, telefonisch 085-4899019 (ma. t/m vr. 09.00-17.30 uur), reisnummer rodim3g, Genoemde prijs is p.p. o.b.v 2 personen per kamer, exclusief verblijfsbelasting à € 2,25 p.p.p.n. en € 9,50 reserveringskosten per boeking. Te boeken tot en met 31-10-2023.

Fietsen, wandelen en volop genieten van de schitterende natuurpracht in het gastvrije Twente