Band Ruigoord Rebels
Band Ruigoord Rebels (Foto: aangeleverd)

Buitenmarkt op Noordoogst 4 februari

NOORD - Het is er weer de hoogste tijd voor. En daarom staat voor komende 4e februari de eerste Buitenmarkt van 2023 bij NoordOogst aan de Meteorenweg op de agenda. Wij zien het zitten; De dagen worden langer, het voorjaar komt al een beetje dichterbij en 4 februari klinkt bijna als 14 februari' zo valt op te tekenen. 

Buitenmarkt op Noordoogst

Op deze Buitenmarkt spelen de mensen van NoordOgst in op juist al die verlangens die je zo rond Valentijnsdag kan en mag hebben voor een ander of juist voor jezelf!

Wat valt er te verwachten? Mooie Vintage kleding om de goede sier te maken. Geurende zeepjes om jezelf mee te verwennen onder de douche of in het bad. Likeuren en de lekkerste sapjes om jouw innerlijk te strelen of enkel van jouw relaties te verleiden of omleiden....Daarnaast natuurlijk veel vaste kraamhouders zoals de onvergetelijke Geheime Dienst met hun Glühwein, worsten en meer van Rookt en Buitengewone Varkens. Basis geneugten zoals kaas, eieren, boter, vlees en een goed gesprek; ze zijn er als altijd.

Dit alles met de enige echte Ruigoord Rebels Band spelend in de lekker warme groene Loods. Ook zoete broodjes kunnen worden gebakken door de bezoekers zelf of door anderen bij het vuurtje buiten. Deelnemers zijn onder meer deze keer: Geoliede chaoten, de Kegsbrouwerij, Kom in de Keet, Buurvouw Lisa, Rookt, Buitengewone Varkens, De Zeepfabriek, Regina Vintage, Keuken aan de Dijk en Buurvouw Lisa.