Traditioneel een gezellig evenement.
Traditioneel een gezellig evenement. (Foto: Aangeleverd)

Moederdagmarkt met muziek en kermis

Nieuws

OOSTZAAN -  Op het Grashof en de Anemoonstraat wordt op zondag 14 mei van 10.00 tot 17.00 uur een Moederdagmarkt gehouden. 

Er is feest, muziek, een kermis, een speelbaan met autootjes voor de kinderen, een kop van Jut, draaimolen, ballenbak, knikkerbaan, en natuurlijk de markt. De brandweer geeft de hele dag demonstraties.  

De PvdA bemant dit jaar een kraampje. Hier gaan ze kaarten uitdelen aan de bezoekers. Geïnteresseerden kunnen op die kaarten invullen hoe zij over de Oostzaanse politiek denken: hebben ze suggesties, ideeën, klachten of oplossingen? Natuurlijk gaan ze ook graag het gesprek met de bezoekers aan.

DELTA Netwerk is aanwezig met een retro VW Busje met Photobooth. Maak er een speciaal moment van en ga samen met je moeder op de foto. DELTA Netwerk wil Oostzaan voorzien van een glasvezelaansluiting. Als 20% van de inwoners van Oostzaan vóór 19 juli 2023 voor glasvezel kiest, gaat DELTA dit aanleggen.

Kortom, het belooft een gezellige Moederdagmarkt te worden, een soort braderie met leuke kramen van hebbedingetjes, tot lekkere geurtjes, kleding, hobby-spullen, sieraden, lekkere hapjes, te veel om op te noemen. Parkeerruimte is er in de straten rondom het Grashof. Maar gezien de drukte is het handiger om met de fiets te komen. 

Wie wil zijn moeder nou niet verwennen die eerste zondag in mei? Kom naar de Moederdagmarkt en succes verzekerd. 

Barbara van Wijk

Samen met je moeder op de foto.