'Vrijwilligerswerk waar je blij van wordt.
'Vrijwilligerswerk waar je blij van wordt. (Foto: aangeleverd)

Top 5 vrijwilligersactiviteiten bij Vrijwilligers Centrale Amsterdam: Naar buiten

Nieuws

NIEUW-WEST - Vind het leukste vrijwilligerswerk waar je blij van wordt. Hou je ervan om buiten aan de slag te gaan? Hieronder vijf vrijwillige buitenklussen in Nieuw-West op een rijtje.

Beheerder Buurtcamping

Organiseer eeen camping in de buurt samen met jouw buurtgenoten. De Buurtcamping is een driedaagse pop-up camping in een park: voor en door buurtbewoners. Met als doel de sociale samenhang in buurten verbeteren door ontmoetingen tussen buren te stimuleren. 

Groen tuinieren in Osdorp

Wil je gaan voor een groene stad? Ontspannen in de buitenlucht? Groene vingers? Graag met anderen tuinieren? Iets produceren waar anderen (en jijzelf!) lekker van kunnen eten? Kom dan helpen in de Stadstuinen van Hart van Osdorp. 

Stalhulp

Samen lekker bezig zijn en hard werken? Zie je graag dat de paarden in Manege Geuzenveld er goed verzorgd bij staan? Vind je het leuk om kinderen te helpen met zadelen en poetsen op stal? Dat kan bij ons op de manege. Kom eens langs om te praten! 

Wheelies maken – Maatje

Markant zoekt een maatje voor een zachtaardige jongen van 14 met een ontwikkelingsachterstand. Jij zou hem kunnen helpen door met hem te oefenen met de rolstoel zodat hij zich buiten weet te redden. Hij heeft vaak een goede klik met vrouwen. Zou jij hem wheelies kunnen leren?

Gezond Natuur Wandelen Nieuw West

Ontmoeten, samen bewegen, de natuur beleven… Word jij hier blij van? Dan is vrijwillige wandelbegeleider voor Gezond Natuur Wandelen echt iets voor jou!

Heb je interesse in een van deze vrijwilligersvacatures? Mail naar jelle: j.guijt@vca.nu of bel: 06-34030720. Meer informatie via www.vca.nu.