A  man called Otto.
A man called Otto. (Foto: Niko Tavernise)

Nu te zien bij Cinema De Vlugt

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11.00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal. 

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Première vanaf 09 februari | A man called Otto

A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben. A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster (Finding Neverland) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks (Philadelphia, Forrest Gump, Cast Away), Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. 

Première vanaf 09 februari | Magic Mike's last dance

Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance. Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren. Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich, wederom onder regie van Steven Soderbergh. Naast Tatum is Salma Hayek Pinault (“House of Gucci”, “Hitman’s Wife’s Bodyguard”) ook in een hoofdrol te zien. "Magic" Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Turkse muziekfilm voor de buurt | Prestij Meseles | zondag 12 februari en maandag 13 februari

Het is 1989. Hilmi Topaloglu wordt muziekproducent op aanraden van zijn broer Mustafa. Hilmi, die jong talent zoekt, vindt Haluk Levent, een vergeten rockster, als eerste. Haluk zingt op het Ortaköy-plein in Istanbul om te leven en te overleven. Hilmi ontmoet Haluk in een bar en ze sluiten een overeenkomst. Mahsun Kirmizigül, die zes albums heeft opgenomen, waarvan er geen enkele succesvol was, kan geen melk en luiers kopen voor zijn pasgeboren baby en leeft in het huis van zijn schoonmoeder. De wanhopige Mahsun, die zang studeert aan het conservatorium van de Technische Universiteit van Istanbul, ontmoet Hilmi en ze sluiten een overeenkomst om nieuwe albums te maken. Terwijl Özcan Deniz in een casino in Duitsland werkt om zijn familie te onderhouden, volgt hij Özcan Deniz die hij op oudejaarsavond aan de telefoon hoort.... Özcan, die ervan droomt een album te maken, tekent met hoge verwachtingen. Zo ontmoeten drie jongeren die naar Istanbul komen elkaar onder leiding van Hilmi Topaloglu. Op weg naar succes begint het viertal samen aan een reis van hoop.

Pop-up filmzaal

De deuren van de pop-up filmzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar €8,50. Als een film wordt vertoond in de theaterzaal, dan wordt dat op de website aangegeven.


Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cinemadevlugt.nl/.

Magic Mike's last dance.
Afbeelding