The Son.
The Son. (Foto: aangeleverd )

The Son bij Cinema De Vlugt

NIEUW-WEST- Na ruim twintig jaar kunnen de 160.000 inwoners van Amsterdam Nieuws-West weer dagelijks naar de film in Cinema De Vlugt waar je de mooiste films op het grote scherm kunt zien. Maar je kunt ook de beste films online via picl.nl/oxville bekijken op je grote scherm thuis.

Na The Father vormt The Son de tweede film in Florian Zellers drieluik over mentale gezondheid. Deze keer geen verwarde vader (hoewel Anthony Hopkins ook in deze film te zien is), maar een zoon die uit het leven wil stappen. Ongelooflijk, aangrijpend en overtuigend geacteerd door onder meer Hugh Jackman en Vanessa Kirby.

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de sombere 17-jarige Nicholas zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate. Zijn vader Peter en zijn nieuwe partner Beth besluiten om Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen?

Hoe bekijk je deze film:

1. Ga naar: picl.nl/oxville

2. Kies een film

3. Kies de bios: Oxville Cinema/ Cinema De Vlugt

4. Afrekenen en genieten maar!