Stadsdeelvoorzitter Brahim Abid en manager Stationsontwikkeling bij GVB Alexander ten Have
Stadsdeelvoorzitter Brahim Abid en manager Stationsontwikkeling bij GVB Alexander ten Have (Foto: Arjo Frank Kievits)

Nieuw foodcourt brengt levendigheid op station Noord

Nieuws

NOORD - De foodcourt Market 27 opende woensdag 10 mei haar deuren en brengt met een internationaal aanbod van eten en drinken nog meer levendigheid en bedrijvigheid op en rondom station Noord. Hiermee wordt station Noord niet alleen een plek om te reizen, maar ook een ontmoetingsplek voor mensen. Dat is belangrijk, want daardoor krijgt de reiziger een prettigere reiservaring.

Lange tijd was de supermarkt de enige plek op station Noord waar je een drankje of snack kon halen. Ook waren er nog geen toiletten voor reizigers die nodig moesten. Als beheerder van het station wilde GVB iets neerzetten waar niet alleen de reiziger, maar ook de hele buurt profijt van heeft. De Foodcourt zorgt hiervoor.

De foodcourt werd officieel geopend door stadsdeelvoorzitter Brahim Abid, eigenaar Calvin Choi en manager Stationsontwikkeling bij GVB Alexander ten Have. De foodcourt (Termini 27) is maandag t/m vrijdag geopend van 08:00-22:00 uur. Op zaterdag en zondag is de foodcourt geopend van 09:00-22:00 uur. Foodstands zijn dagelijks tot 21:00 uur open.

Opening Market 27 op station Noord
Opening Market 27 op station Noord