Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Bouw van Bonheur-Quatrebras van start

Nieuws

BADHOEVEDORP -  Ten Brinke Bouw start binnenkort met de bouw van Bonheur-Quatrebras. De bouw van dit deel van Quatrebras start met twee gebouwen met 143 appartementen bij de Oleanderlaan- Schipholweg. Later dit jaar bouwt Ten Brinke Bouw ook nog 43 woningen. De aannemer richt eerst de bouwplaats in. Na 8 mei gaan de palen waarop de gebouwen steunen de grond in.

Bonheur-Quatrebras is het vierde deel van de woonwijk Quatrebras en ligt vlak bij de Schipholweg. In dit deel komen veertig sociale huurappartementen, vijftien middeldure huurappartementen, 88 vrije sectorhuurappartementen, en 43 koopwoningen. Het gaat om rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en watervilla’s. Op de website Bonheur-Quatrebras zijn voorbeelden van de woningen te zien.

Geluid en trillingen

De heiwerkzaamheden kunnen voor geluid en trillingen zorgen. Bedrijven en bewoners kunnen hier last van hebben. De overige werkzaamheden maken ook geluid, onder andere door voertuigen en machines. Ook komt er zand, grond en andere materialen vrij. Dit wordt weer opgeruimd. Normaal werken de aannemers van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Mocht het nodig zijn, dan mogen ze van maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur werken. Dit mag volgens de regels van het bouwbesluit. 

Voor meer informatie: omgevingsmanager Rik Storm via tel. 0900 1852. Of bezoek de marktkraam op de markt aan de Sloterweg. Rik Storm en Like van Hulten zijn daar op woensdag 10 mei en woensdag 14 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Een e-mail sturen kan ook:  info@haarlemmermeer.nl.