Uit de film uit Die middag.
Uit de film uit Die middag. (Foto: aangeleverd)

Exclusieve gratis voorvertoning van de film Die middag

NIEUW-WEST - Voor de officiële bioscooprelease van de film Die middag op donderdag 18 mei, kunnen inwoners uit Nieuw-West de film tijdens een speciale vertoning op dinsdag 9 mei om 18.30 uur zien in Cinema de Vlugt, gevolgd door een Q&A met regisseur Nafiss Nia. 

Tickets voor deze vertoning zijn gratis en inclusief een gratis consumptie. Aanmelden kan via info@cinemadevlugt.nl. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt. Er geldt een maximum van twee kaarten per aanmelding.

Vluchteling

Die middag volgt de karakters Roya en Nassim, wiens levens elkaar op een dag kruisen. Getekend door hun verleden als vluchteling zoeken ze een uitweg. Ze komen elkaar tegen door de gesloten deur heen en zo worden twee levensverhalen met één lot ontsluierd. Ze kunnen elkaars redding zijn, maar een gesloten deur staat tussen hen.

Wanhoop nabij

Regisseur en scenarist Nafiss Nia vluchtte zelf ruim twintig jaar geleden van Iran naar Nederland: "Die middag gaat over mij, maar ook over jou. Die middag gaat over iedereen die op een moment in zijn leven de wanhoop nabij is geweest. Het gaat over de kracht van samenzijn, en dat we het niet zonder elkaar kunnen redden.”

 Cinema de Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125. Aanmelden: info@cinemadevlugt.nl (o.v.v. voorvertoning Die middag). Extra leuk: Na de film volgt een Q&A met regisseur Nafiss Nia.