De openbare ruimte van het Osdorpplein gaat op de schop.
De openbare ruimte van het Osdorpplein gaat op de schop. (Foto: Brandeisfotografie)

Werkzaamheden aan openbare ruimte Osdorpplein

Algemeen

NIEUW-WEST - Deze week beginnen werkzaamheden aan de openbare ruimte op het Osdorpplein, ter hoogte van de fontein. De werkzaamheden duren tot en met half oktober.  

Van half januari tot half juni wordt de bestrating vernieuwd, van half juni tot eind juli worden de lantaarnpalen en het straatmeubilair vervangen zoals bankjes en prullenbakken, van half augustus tot half oktober wordt het podium geplaatst. Voor voetgangers wordt een wandelstrook gemaakt zodat woningen en winkels bereikbaar blijven.

Overlast

Het werk vindt plaats tussen 7.00 en 16.00 uur. Daarbij kan het gebeuren dat graafmachines, vrachtwagens en het zagen en aantrillen van de bestrating voor overlast zorgen.

Vragen kunnen gesteld aan Wouter van Velzen, omgevingsmanager van aannemer Van Gelder: wvanvelzen@vangelder.com of 06 8300 4694.

BouwApp

De werkzaamheden en ontwikkelingen kunnen worden gevolgd met de BouwApp. Daarin kunnen ook vragen, suggesties of klachten gedeeld met de omgevingsmanager. Download en installeer de Bouwapp op uw smartphone of tablet. Zoek in de app bij ‘Ontdek’ naar het project ‘Stadscentrum Osdorpplein’Selecteer dit project en klik op ‘Volgen’.