Je weet nooit wat het programma is van Scala Hoofddorp. Het publiek wordt verrast.
Je weet nooit wat het programma is van Scala Hoofddorp. Het publiek wordt verrast. (Foto: aangeleverd)

Zondagmiddagpodium presenteert Scala Hoofddorp in Zwanenburg

Algemeen

HOOFDDORP - Scala in Hoofddorp is een open podium voor klassiek geschoolde solisten, professionele zangers, semiprofessionals en goede amateurs. Er wordt voornamelijk opera en musical gezongen, maar jazz, ballades of luisterliedjes zijn ook te horen. Alles is akoestisch. Ook zondag 22 januari om 14.00 uur in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg.

Alle zangers worden begeleid door een pianist. Er zijn vaak bekende operette melodieën te horen, de mooiste liederen van Francesco Tosti. Het publiek wordt meegenomen naar de spelonken van de Phantom of the opera en prachtige opera melodieën van onder andere Mozart. Maar een open podium kent een factor verrassing. De zangers komen ‘spontaan’ naar voren met hun bladmuziek voor de pianist. 

Losser en informeler

Doordat het programma van tevoren niet bekend is, maakt het een muziekmiddag losser en informeler. De organisatie is in handen van Theodora Fraterman. Het programma van deze middag is gevarieerd. Het publiek wordt wordt verrast door de verscheidenheid en de kracht van Scala Hoofddorp.  

Een kaartje kost vijf euro inclusief een kopje koffie of thee en vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op tel. 023 569 8873. Of stuur een e-mail voor vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.