David Asser nieuwe interim-directeur.
David Asser nieuwe interim-directeur. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe directeur Calandlyceum

NIEUW-WEST - David Asser neemt als interim-directeur van het Calandlyceum het stokje over van Marie-Antoinette van Steijn. Onder leiding van Marie-Antoinette van Steijn heeft de school zich de afgelopen maanden beziggehouden met het realiseren en implementeren van het nieuwe kwaliteitszorgstelsel.

Samen met directie, teamleiding en docenten is een belangrijke verbeterslag gerealiseerd van dit stelsel met veel aandacht voor het strak monitoren van de onderwijsresultaten van de leerlingen en de sociale veiligheid.

De Onderwijsinspectie heeft hierbij constructief en kritisch meegekeken en heeft na een bezoek aan het Calandlyceum geconstateerd dat dit nieuwe kwaliteitszorgstelsel goed functioneert. Afzwaaiend interim directeur Marie-Antoinette van Steijn is dan ook trots: “We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt aan dit resultaat en het is ontzettend fijn dat de Inspectie dit ook ziet en ervaart.” David Asser gaat met zijn expertise aan de slag met het implementeren en bestendigen van het systeem.


De onderwijsresultaten van alle leerlingen zijn goed in beeld en worden door het onderwijs- en zorgteam optimaal begeleidt.