Onderzoek naar openingstijden Burgerzaken

HAARLEMMERMEER - Zijn inwoners en ondernemers tevreden met de openingstijden van de gemeentelijke balies voor Burgerzaken? Dat is de centrale vraag van een korte enquête van vijf vragen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal drie minuten en de antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt.

Inwoners en ondernemers kunnen bijna alles digitaal regelen bij de gemeente Haarlemmermeer. 

Online

Maar niet alles kan online en dus blijft de dienstverlening via menselijk contact met medewerkers achter de balies van burgerzaken bestaan. Daarvoor is een gemeentehuis nodig dat toegankelijk en bereikbaar is. 

De gemeente gaat via de enquête na of deze openingstijden aansluiten bij de behoefte.

De balies zijn nu open van 9.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag tot 20.00 uur. Daar moet eerst een afspraak voor worden gemaakt. De gemeente gaat via de enquête na of deze openingstijden aansluiten bij de behoefte. Niet alleen bevraagt de gemeente inwoners en ondernemers, ook gaat ze de openingstijden van andere gemeenten na. Het is de bedoeling om speciale doelgroepen te benaderen.

Invullen

Hoe meer reacties, hoe beter kan worden bepaald hoe het is gesteld met de behoefte. Invullen kan via: https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=td6sad8k.