Alle deelnemers van het Meibocktoernooi bij elkaar.
Alle deelnemers van het Meibocktoernooi bij elkaar. (Foto: Peter Vreeswijk)

Meibocktoernooi bij Sporting Badhoevedorp

Nieuws

BADHOEVEDORP - Bij de afdeling Petanque aan de Snelliuslaan liep het aardig vol voor het Meibocktoernooi afgelopen weekend. Maar liefst negen teams, bestaande uit zes tot acht personen hadden zich van te voren aangemeld om deel te nemen aan de jaarlijkse familiedag annex het Meibocktoernooi.

Saskia Vreeswijk

Zestig deelnemers in de leeftijd van 10 tot 90 jaar begonnen om 11.00 uur aan een enerverend toernooi bestaande uit drie te spelen partijen. Her en der werden ware veldslagen geleverd. Met name de ouderen genoten in de pauzes van een heerlijk Texels Springtij biertje. De wat jongere deelnemers genoten van een waterijsje. Want het weer was dit jaar fantastisch.

Prijsuitreiking

Rond half vijf vond de prijsuitreiking plaats. De hoofdprijs ging naar het team van Ben te Riele. Voor hen was het een thuiswedstrijd. Er waren mooie prijzen te vergeven zoals geraniums, bockbier of een zomerbloemenmix voor de tuin. Het mooie was dat iedereen, hoe groot of klein, met een prijs huiswaarts ging. Een zeer geslaagde lentedag met heel veel dank aan de wedstrijdleiding en het kantinepersoneel en alle vrijwilligers.


De familiedag zorgde voor deelnemers van alle leeftijden. (Foto: Peter Vreeswijk)