De wolf in het bos.
De wolf in het bos.

Wolf gesignaleerd in Halfweg

Vervolg van voorpag. 

elen bovendien een workshop wolven tekenen (voor alle leeftijden) bij BOGOTÁ. Wie het leuk vindt om mee te doen, kan zich opgeven via haar e-mailadres woudvanemma@gmail.com.

Emma van Drongelen is tekenaar. Haar werk bevindt zich op het subtiele snijvlak van ogenschijnlijke tegenstrijdigheden: ontstaan en vergaan, orde en chaos, binnen- en buitenkant. Ze creëert in haar werk een mysterieuze wereld waarin alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Ze tekent instinctief, op een niveau waar de ratio het onderbewustzijn raakt. Van Drongelen woont in Haarlem en heeft haar atelier in Halfweg.

Oscar Eichelhäher is dichter. Hij komt uit Berlijn en woont al jaren in een bos aan de rand van Heemstede. Het gedicht ‘Wolf in …’ schreef hij speciaal bij de wolventekeningen van Emma van Drongelen.

Expositie ‘Everything but the Girls', acht vrouwelijke kunstenaars tonen hun werk in de Expoloods van Broedplaats BOGOTÁ in de periode van 20 tot 29 mei, Haarlemmerstraatweg 79 in Halfweg. De opening op zaterdag 20 mei is om 16.30 uur.