Zingende ijscoman aanwezig bij de viering van het 10-jarig bestaan van het Bos en Lommerplantsoen.
Zingende ijscoman aanwezig bij de viering van het 10-jarig bestaan van het Bos en Lommerplantsoen. (Foto: Pixabay | Wolfgang Gerth)

Deze week in Nieuw-West

Uitgaan

NIEUW-WEST - Wat is er deze week te doen in Nieuw-West? Hieronder een overzicht.

Papa en Mama Evenement

Op vrijdag 2 juni van 10.00 tot 14.00 is er een Papa en Mama Evenement op de Eigenwijks Slotermeerlaan 103H voor ouders met kinderen van 0 tot 2 jaar oud. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig.

Samen wandelen

Samen wandelen op zaterdag 3 juni, elke week, om 13.00 uur. Vertrek vanaf Nieuw Vredenburgh, Postjesweg 125. Geschikt voor alle leeftijden. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig. Extra leuk: Koffie of thee achteraf.

Bulgaarse volksmuziek

Bulgaarse volkmuziek op zondag 4 juni om 19.00 uur in Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4. De entree is € 10,00 (bij de deur) en € 8,00 in de online voorverkoop via rupare.nl/agenda. Extra leuk: Wervelend concert van rising stars.

Filmavond

Filmvertoning van ‘Meer – de strijd om de laatste akkers van Amsterdam’ op dinsdag 6 juni om 19.30 uur in Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar graag aanmelden via rupare.nl/event/lutkemeer. Extra mooi: De filmmaker volgde drie jaar lang deze kwestie.

Kleine beestjes expeditie

Op woensdag 7 en donderdag 8 juni ga je op expeditie bij begraafplaats Huis te Vraag, Rijnsburgstraat 51. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar aanmelden wordt wel op prijs gesteld. Dit kan via www.huistevraag.nl/events. Extra leuk: Evolutiebioloog Menno Schilthuizen is aanwezig.

10 jaar Bos en Lommerplantsoen

Op zaterdag 10 juni van 10.00 tot 16.00 uur viert het Bos en Lommerplantsoen het 10-jarig bestaan. Kijk voor meer informatie op www.stadstuinbosenlommer.nl. Extra leuk: Roberto de zingende ijscoman is er ook!