Er is van alles te beleven op de Jaarmarkt Slotermeer.
Er is van alles te beleven op de Jaarmarkt Slotermeer. (Foto: aangeleverd)

Jaarmarkt Slotermeer op Plein ‘40-’45

Nieuws

NIEUW-WEST - De Jaarmarkt Slotermeer vindt zondag 11 juni van 11.00 tot 17.00 uur voor de tweede keer plaats op Plein ‘40-’45. Met meer dan 200 kramen, live muziek, food terras, workshops, sport- en spelactiviteiten kunnen bezoekers van alle leeftijden een hele dag vertoeven op het plein. Toegang is gratis.

Verkoop en vermaak voor iedereen

Op de Amsterdam BLEND Market staan o.a. sociale buurtinitiatieven en kleine ondernemers met handgemaakte cadeau artikelen, upcycle creaties, duurzame fashion, vintage parels en delicatessen. Op de XXL Rommelmarkt bieden buurtbewoners hun tweedehands koopjes aan - van speelgoed en kleding tot huis-, tuin- en keukenaccessoires. Op het terras kun je proeven van smaken uit alle windstreken en meedansen of -zingen met optredens van ZiXuan & Slow Train, Lena&Eden, Bolivia Minka, Muziekgroep BuBo, Benjamin Boss en de Mad Teaparty band. Verspreid over het terrein zijn er diverse activiteiten zoals de OBA Voorleeskraam, Verzetsmuseum Junior op Wielen, schmink, FunBikes, reuze spellen, mini golf, springkussen, creatieve workshops en het klauterveld voor het Tuinstadhuis met LoeKoe. 

Meer informatie via www.amsterdamblendmarket.nl. De Jaarmarkt Slotermeer is een initiatief van Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West ism Stichting Amsterdam BLEND Events.