Alexander Broussard, Ed en Freek Volkers treden op in The Shack.
Alexander Broussard, Ed en Freek Volkers treden op in The Shack. (Foto: Pixabay)

The Story of Bono in The Shack

Uitgaan

HAARLEMMERMEER - Muziekliefhebbers kunnen op Tweede Pinksterdag om 16.00 uur genieten van een muzikale ervaring in The Shack. Alexander Broussard, bekend van de Billy Joel Experience en Battle Of The Tribute Bands van SBS 6 treedt samen op met de Volkers Brothers.

Met de broertjes Volkers (Freek op gitaar, Ed op drums) heeft Alexander inmiddels tientallen jaren samenwerking achter de rug, en hun wegen blijven elkaar kruisen in diverse projecten. Ze hebben samen in de band Sound In Gear gespeeld en hebben deelgenomen aan musicalproducties, tribute-concerten en eigen muziekprojecten. Deze keer brengen ze een unieke, sem-akoestische interpretatie van het iconische materiaal van U2, waarbij Alexander zelf de lead vocals op zich neemt. De show vindt maandag 29 mei plaats, aanvang 16.00 uur. De entree bedraagt €15,00. 

Daarnaast staan er nog meer evenementen op de agenda van The Shack. Voor de Doe Maar undercoversessie op zondag 4 juni kun je je alleen nog opgeven voor de reservelijst. Ook op zondag 11 juni belooft het een geweldige middag te worden met Meatloaf undercoversessie, waarbij zanger Martin van der Starre een fantastische band heeft samengesteld. 

Reserveren

Reserveren is uiteraard niet verplicht, maar wel mogelijk voor als je iets echt niet wilt missen. Stuur een mail naar info@the-shack.info om je plek te verzekeren. Meer informatie via www.the-shack.info. Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.