Aj Plug.
Aj Plug. (Foto: aangeleverd)

AJ Plug en CHAS op het podium in The Shack

Algemeen

HAARLEMMERMEER - In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 januari is het podium in The Shack voor Chas en AJ Plug.

Zaterdag 21 januari: Chash; een unieke samenwerking tussen twee topmuzikanten; Stef Woestenenk en Charlie Hart. Een echte authentieke muzikale show met leuke verhalen en toffe liedjes. Stef Woestenenk is een graag geziene muzikant op het podium in The Shack, hij is de frontman van onder andere Claptunes en gitarist van tribute to CCR.

Jaren zestig

De uit Londen afkomstige Charlie Hart speelt al vanaf de vroege jaren zestig onder andere viool, gitaar, bas, piano, trekzak en zang bij diverse bands. In London heeft hij zijn eigen studio en doet hij veel sessies. Zo speelde hij dit jaar nog met The Who in de Royal Albert Hall. Door de jaren heen speelde hij met Eric Clapton, Pete Townshend, Charlie Watts, Ian Dury, Roger Daltrey.

Showtime 16.00 uur, entree 15 euro.


 Multiple award-winner

Zondag 22 januari: AJ Plug & Band. De afgelopen jaren heeft de band nadrukkelijk van zich doen spreken op de vele podia ’s en festivals in Nederland en daarbuiten. Deze multiple award-winner is een absolute topper uit de Nederlandse music scène. Zangeres AJ Plug wordt gezien als één van de meest indrukwekkende blues-rock ladies die de Nederlandse blues rock en roots scène de laatste jaren heeft voortgebracht. Het laatste album Killer King is door de Dutch Blues Foundation uitgeroepen tot het beste blues-album van 2021. De titel “on-nederlands goed en “een aanrader” komen vaak voorbij. Reden genoeg dus om deze zangeres met haar band aan het werk te zien.

Showtime 16.00 uur Entree 15 euro. 

Reserveren

Voor sommige optredens is de animo erg groot. Reserveren is uiteraard niet verplicht maar wel mogelijk via: info@the-shack.info. Voor alle informatie: www.the-shack.info. Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, Oude Meer.