Les passagers de la nuit.
Les passagers de la nuit. (Foto: aangeleverd)

Nu te zien bij Cinema de Vlugt

Algemeen

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11:00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21:00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal. 

Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl

Film voor de buurt | dinsdag 24 januari, 20:15 uur | The legend of Maula Jatt

The Legend of Maula Jatt is een reboot van Yunus Maliks cultklassieker Maula Jatt uit 1979. De film, met één van de grootste budgetten in de geschiedenis van de Pakistaanse cinema, draait om de legendarische rivaliteit tussen de lokale held Maula Jatt (Fawad Khan) en Noori Natt (Hamza Ali Abbasi), de leider van een brute bende. Mahira Khan speelet Mukkho, een vurige dorpsvrouw die Maula Jatts romantische interesse heeft. Maula Jatt, een felle prijsvechter met een gekweld verleden, zoekt wraak tegen zijn aartsvijand Noori Natt, de meest gevreesde krijger in het land Punjab. Loyaliteiten worden op de proef gesteld en families verscheurd in dit epische verhaal over waarheid, eer en gerechtigheid.

Film voor de buurt | zondag 22 januari, 18:30 uur | Chup

Chup is het verhaal van een psychopathische moordenaar die het gemunt heeft op filmcritici. Een reeks bizarre en verontrustende moorden doet de stad Mumbai schudden. Filmcritici worden week na week vermoord bij de release van elke nieuwe film. Arvind Mathur, hoofd van Crime Branch Mumbai, krijgt de opdracht de zaak op te lossen. Met de hulp van Zenobia, een psycholoog, probeert hij de geest van de moordenaar te begrijpen om hem in de val te lokken.


Chup. (Foto: aangeleverd)

Nu ook films in de pop-up filmzaal

De deuren van de theaterzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar €8,50. Als een film wordt vertoond in de theaterzaal, dan wordt dat op de website aangegeven.

Nieuw in de pop-up filmzaal | zondag 22 januari, 10:15 & 20:30 uur | Les passagers de la nuit

In Les Passagers de la Nuit beleven we Parijs van de jaren tachtig samen met Charlotte Gainsbourg als Elisabeth, die na haar echtscheiding opnieuw haar weg in het leven moet vinden. Tegelijkertijd begint in Frankrijk een nieuw politiek en maatschappelijk tijdperk met de verkiezing van Mitterrand als president. Als Elisabeth in de steek wordt gelaten door haar man blijft ze achter met haar twee tieners, Matthias en Judith. Ze vindt werk bij een nachtelijke radioshow, waar ze de rondzwervende Talulah ontmoet. Al snel neemt ze de jonge, ontheemde vrouw onder haar vleugels. Talulah ontdekt de warmte van een thuis en Matthias voelt hoe het is om voor het eerst verliefd te zijn. Terwijl Elisabeth de jongeren gadeslaat, zal ze haar eigen waarde moeten vinden en herontdekken dat het leven haar wel degelijk iets te bieden heeft. Les Passagers de la Nuit is een liefdevol portret van een vrouw die moet accepteren dat ze een toekomst heeft.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cinemadevlugt.nl/