Arjanne Lagendijk (links) zwaait af als directeur. Karen Meinhardt(rechts) neemt het over.
Arjanne Lagendijk (links) zwaait af als directeur. Karen Meinhardt(rechts) neemt het over. (Foto: Jur Engelchor)

Directie van NMCX Centrum voor Duurzaamheid

HAARLEMMERMEER - Arjanne Lagendijk heeft in haar jaren als directeur NMCX, Centrum voor Duurzaamheid, op de kaart gezet en samen met het team op alle duurzaamheidsthema's activiteiten ontwikkeld voor bewoners en leerlingen van het onderwijs. 

Onlangs heeft ze het stokje doorgegeven aan Karen Meinhardt, die al is gestart als de nieuwe directeur. Arjanne Lagendijk heeft elf jaar de leiding gehad over het natuur- en milieucentrum van Haarlemmermeer. Ze blijft nog tot april bij de stichting.

Het bestuur en de medewerkers van NMCX zijn verheugd met Karen op deze belangrijke en uitdagende positie. In de afgelopen 10 jaar werkte Karen bij ING onder andere als Data Ethics Specialist en Behaviour Risk Analyst.

Het centrum verder helpen op het gebied van duurzaamheid

Karen gaat met veel enthousiasme aan de slag bij NMCX en wil het centrum verder helpen in de belangrijke taken die zij uitvoert op het gebied van duurzaamheid in de regio Haarlemmermeer.

NMCX is een onafhankelijke stichting die zich belangeloos inzet voor het verduurzamen van de dagelijkse woon-, werk- en leefomgeving van de ruime regio rond Haarlemmermeer. De stichting houdt zich bezig met natuur en milieu, maar ook met energiebesparing en -opwekking, grondstoffen, water en duurzaam consumeren. Het doel is het stimuleren en inspireren van de circulaire economie en het bevorderen van een duurzame leefstijl.


Meer informatie: www.nmcx.nl.